Entrenament Procatmoto Ohvale i Polini al circuit d´Osona

2020-07-02

Després de molts dies sense activitat motociclista, la Federació Catalana de Motociclisme us convoca a un entrenament Procatmoto perquè recupereu sensacions sobre l’asfalt i poseu a punt la vostra Polini o Ohvale abans de l’arrancada oficial de la competició.

L’entrenament tindrà lloc el pròxim diumenge 5 de juliol, a les 10h del matí, al circuit d’Osona, escenari de la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, que se celebrarà el 17 de juliol.

Aquesta jornada Procatmoto està convocada per a tots aquells pilots de les categories PromoRACC1, PromoRACC2 (Ohvale) i PromoRACC3 (Polini). Com és habitual, comptarem amb la presència del coach esportiu de la Promovelocitat, Pere Tutusaus, i de tota l’estructura tècnica d’ETG.

Si tens una Polini, però encara no formes part de la Copa Catalana de Promovelocitat, vine a la jornada Procatmoto per conèixer de primera mà la nostra estructura i el nostre campionat.

Les inscripcions s’han de fer a través de la vostra zona privada de la web de la FCM, abans del divendres 3 de juny a les 13:00. (Preu tandes tot el dia: 52€).

A causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, a partir d’ara s’aplicaran diverses mesures de seguretat i higiene en tots els esdeveniments esportius organitzats per la FCM. En aquest sentit, serà indispensable que pilots i acompanyants disposin de mascareta, guants i gel hidroalcohòlic a l’hora d’accedir a qualsevol recinte esportiu.

Tanmateix, la celebració de tots els esdeveniments de motor organitzats per la FCM quedarà subjecte a possibles restriccions/cancel·lacions per part de les autoritats sanitàries.

Complir amb els protocols d’higiene, seguretat i distanciament social és responsabilitat de tots.

Us esperem aquest diumenge al circuit d’Osona!

Més informació: 93 415 11 84 – www.fcm.cat