El president Torra rep la Federació Catalana de Motociclisme:

2020-01-10

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebut aquesta tarda la Federació Catalana de Motociclisme després dels èxits assolits aquest any per tots els pilots catalans. El cap de l’Executiu ha felicitat els esportistes i ha recordat que “ens permeteu sentir orgull de catalans perquè porteu Catalunya al món”. “Catalunya és un país de talent i excel·lència”, ha explicat tot afegint que “en el món de l’esport despuntem i estem a dalt de tot”. El president Torra ha tancat la seva intervenció citant al nou vegades campió del món de motociclisme Valentino Rossi assegurant que “si creus que ets el millor ja no pots millorar, si vols ser millor sempre tens camí per córrer”.

En el seu discurs a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, ha volgut destacar, un per un, els èxits assolits per tots els pilots que han assistit a l’acte, posant de relleu el talent dels esportistes i la bona feina realitzada pels clubs, marques i institucions. Finalitzat el seu parlament, Mañé ha lliurat un exemplar del llibre del 75 aniversari de la FCM i una fotografia dels pilots catalans campions del món al president de la Generalitat.

L’acte ha comptat també amb la intervenció de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, que ha recordat que els èxits d’aquesta temporada “són fruit de la feina conjunta que s’ha fet des de la Federació Catalana de Motociclisme, entre els clubs esportius, els mecànics, les instal·lacions destacades, com són el circuit de Barcelona-Catalunya o el circuit de motocròs de Bellpuig, i també les institucions”. Budó, després de reconèixer públicament l’activitat de la Federació Catalana de Motociclisme que ha celebrat recentment el 75è aniversari, ha ressaltat que “el món del motor a Catalunya va més enllà del que és la vessant esportiva i també té un lligam molt estret i molt important amb tot el que és la indústria i el desenvolupament i la promoció econòmica del nostre país”.

La recepció del President de la Generalitat ha conclòs amb una foto de família a l’emblemàtic Pati dels Tarongers.

Més fotografies.